Ieder mens is uniek. Wij geloven dan ook niet dat er één therapiesoort is die op alle verschillende situaties een antwoord geeft. Daarom kiezen we er bewust voor om met deskundigheid inzichten en vaardigheden uit verschillende therapeutische stromingen te gebruiken.

Per situatie en persoon bekijken we wat nodig is en beslissen we in overleg met elkaar welke aanpak het beste aansluit. Door traditionele werkwijzen te combineren met nieuwe ontwikkelingen ontstaat therapie die aansluit op jou/jullie situatie. Therapie op maat, zeg maar.

Wij willen therapie toegankelijk en begrijpelijk houden. Met een praktische benadering en een positieve, holistische insteek. Gedrag, gevoelens, gedachten en je kern staan centraal.

In een veilige omgeving komen  inzicht, verwerking, eigen kracht en vaardigheden aan bod. Zo ontstaan er nieuwe mogelijkheden. En leef je vanuit meer ontspanning en vertrouwen in jezelf.

Nieuws

NIEUWE WORKSHOP. Puttend uit haar uitgebreide ervaringen met hooggevoelige kinderen en hun ouders heeft Sabijn Arts de Workshop: Omgaan met je hooggevoelige kind ontwikkeld.
Lees verder...

In het nieuwste boek van Carolina Bont , Hoogsensitiviteit als kracht, staat een interview met Sabijn Arts waarin zij uitgebreid vertelt over haar werkervaring met hooggevoelige kinderen.
Lees verder...

In het december nummer van J|M staat een artikel over 'werken aan rust' waarin Sabijn Arts aan het woord komt over haar werk met hooggevoelige kinderen.
Lees verder...

In de september uitgave van Margriet Kids staat een artikel over kinderen en sport waarin Sabijn Arts ouders advies geeft over de sportkeuze voor hun kind.
Lees verder...

Onderwerpen

HOOGGEVOELIGHEID. Bij hooggevoelige kinderen komen de dagelijkse indrukken nog heftiger binnen dan bij het gemiddelde kind. Lees verder...

OUDERBEGELEIDING. Je kunt allerlei redenen hebben om voor ouderbegeleiding naar een psycholoog of coach te gaan. Lees verder...

ECHTSCHEIDING. Als je gaat scheiden komt er een hoop op je af. Helemaal als je kinderen hebt. Lees verder...

GESCHEIDEN & SAMENGESTELD GEZIN. Hoe ga je ermee om als je ex de kinderen heel anders opvoedt? Of slecht over jou tegen de kinderen praat? Lees verder...